Sunday, February 27, 2011

Aktiviti hujung minggu:Main bowling


Hari ni ak sangat2 seronok sebab dapat penuhkan mase hujung minggu ni bersama-sama ngan member main bowling di Wangsa Walk.....empat orang sahabat ak syahril,am,adli dan majdi masing2 beradu tenaga dan menunjukkan kehebatan masing2 dlm perlawanan bowling tadi....ak pun x terkecuali nak tunjuk skill yg ak ade walaupun dah 5 tahun x main bowling...lame tuuuu.....hahahaha...

Walaupun bola sering kali masuk longkang,namun itu tidak mematahkan semangat kiteorg tuk teruskan perlawanan....kiteorg main dua game..pada game pertama kiteorg terpaksa akur dengan kehebatan syahril yg mendahului sahabat2 yg lain yg semestinya jauh ketinggalan....tapi tabik spring r kt adli sebab nampak macam tak pandai main tapi mata yg dia kumpul sgt bnyk sehingga mendapat tangga kedua selepas syahril...majdi plak nampak je bnyk skill tapi sayangnye jauh ketinggalan....hahaha...sorry yek majdi...it is ok next time you do it better....am plak cool je time men bowling boleh tahan r dy men...ak plak not bad...no wonder la kan sebab dah lame x men tapi masih lagi dapat kutip mate sehingga 90....dapat wat strike sekali je...tapi ok la.....


Pada game kedua masing2 dah nampak peningkatan dalam cara bermain...tapi kali ni ade penambahan ahli...ade sorg student foreigner dr uia gak join kiteorg name dia Max tapi name sebenar Mohammad kot...hahaha...pade mulanya Max ni nampak macam power gile main...tapi bile dia baling bola kene sipi2 je pin2 tu...yang amazing nye at last dia dapat gak mata sebanyak 106 mengatasi ak ngan member2 lain..aish ni x puas hati ni...hahahaha...namun pada game kedua ni kiteorg terpaksa akur lagi dengan kemenangan syahril....nasib je tuh...emm...


Lepas habis game kiteorg pg teman adli beli baju....sumpah ak x nk teman dia beli baju pas ni...cerewet kot dia pilih baju...lame gile nk tunggu...aduih....selepas solat isyak kiteorg pg jalan2 cari makan...mula2 nk makan kt kedai mamak tapi tgok kedai mamak tu ramai giler manusia...tapi akhirnya kiteorg pun singgah la di KFC.......bersantaplah kiteorg di situ....dah selesai makan kiteorg pun balik lah uia....habis cerita......

4 comments:

  1. nice days!
    jeni, kau ajak syak pegi mines kan?
    heehee. bile?

    ReplyDelete
  2. x tau jadi ke x....actuli nk ajak nuwa skali coz dy ade kt msia skang ni....rasenye kalu nk kuar next weekend ok je...cube ko tny syak camne....hehe

    ReplyDelete
  3. nice entry. waiting for your next story :)

    ReplyDelete
  4. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete